Over ons

De Steeg

Sinds 2006

In 2006 begon ons verhaal in een huurpand in Lichtervelde. 4 jaar later zijn we, na grondige verbouwingen, verhuisd naar ons pand in de Sint-Hubrechtsstraat in Roeselare. We verwelkomen jullie graag in onze huiselijke sfeer. We vervullen elk onze functie in het restaurant. Ikzelf ben de kok en Peter staat in voor de bediening. Mijn zus, Lobke, is onze vaste collega. Daarnaast werken we met enkele extra helpende handen. Samen serveren we jullie graag kwaliteit, zowel op het bord als in uw glas.

Interessant weetje:
We hebben een aparte ruimte voor kleine groepjes (tot 14 personen). Interessant voor bedrijven, vriendengroepen of families.

Nele & Peter

"het zit in mijn bloed"

Sinds jongs af zit horeca in mijn bloed. Mijn ouders baatten vroeger De Lantaarn uit in Rumbeke, bekend voor zijn kip aan het spit. Toch kozen zowel ik als mijn echtgenoot geen studies in de horeca. Pas later hebben we er samen voor gekozen om een koksopleiding te volgen. Toen we het pand in Lichtervelde zagen, hebben we de sprong gewaagd. Nu 12 jaar later, zijn we blij dat we samen in dit avontuur zijn gestapt en trots op onze zaak.

Groot terras met tuin
Parking in de buurt
Aangepaste kaart voor groepen
Recepten met streekproducten
Grote honger? Reserveer je tafel online.