Topnotch menukaart

Voorgerechten

Artisanale garnaalkroketten
Op grootmoeders wijze
Artisanale kaaskroketten
Op grootmoeders wijze
Gegrilde gamba’s
met remoulade
Carpaccio van het chianinarund
8 weken gerijpt
Escargots
Kruidenboter
Smeuïg karnemelkpureetje
met grijze garnalen

Hoofdgerechten

Everzwijnstoofpotje
Met herfststoemp
Zuiders kabeljauwhaasje
met verse frietjes of pasta
Gebakken zeetong (2 stuks)
Huisbereide tartaar
Côte à l'os
Piemonte
Filet mignon
Wit-Blauw

Keuzemenu

 

 

Voorgerecht
Artisanale garnaalkroketten of Gegrilde gamba's met remoulade (+ 5 euro)
Hoofdgerecht
Zuiders kabeljauwhaasje met verse pasta of frietjes Of Côte à l’os met saus naar keuze
Dessert
Crème Brûlée of Sabayon met Rodenbach fruitage en kersenijs
Prijs: 45 euro per persoon
Passende wijnen: 18 euro per persoon

Lunch

Voor- en hoofdgerecht van de dag
€ 21.00
Op maandag-, dinsdag-, donderdag- en vrijdagmiddag

Aangepaste wijnkaart

Bubbels

Cava (Spanje)
Pere Ventura / Primer reserva Brut / Macabeo - Xarel lo - Parellada
Champagne (Frankrijk)
Lacourte Godbillon / Premier cru / Pinot noir - Chardonnay
Champagne (Frankrijk)
Moët & Chandon / Impérial Brut / Pinot noir - Pinot Meunier - Chardonnay
Prosecco (Italië)
Casa Gheller / Treviso Brut / Prosecco

Rosé wijnen

Spanje, Rioja
Sierra Cantabria / Tempranillo - Garnacha - Viura
Frankrijk, Côte d’aix en provence
Maison Saint aix / AIX / Cinsault - Grenache - Syrah
Frankrijk, A.O.P. Saint-Chinian
Castigno / Grâce des Anges / Cinsault - Grenache - Syrah

Witte wijnen (klassiekers)

 

 

Frankrijk, A.O.C. Loire
Domaine Berthier / Poully Fumé / Sauvignan Blanc
Frankrijk, A.O.C. Roussillon
Gauby / Calcinaires blanc / Muscat - Macabue - Chardonnay
Frankrijk, A.O.P. Bourgogne
Maranges / Michel Sarrazin / Chardonnay
Frankrijk, A.O.C. Rhone
Domaine la Millière / Châteauneuf-du-pape
Frankrijk, A.O.C. Bourgogne
Domaine Chanson / Meursault / Chardonnay
Italie, Veneto
Biscardo / Oropasso / Garganega - Chardonnay
Oostenrijk, Kamptal
Karl Steiniger / Gruner Veltliner
Spanje, Rioja
Bodegas Muga / Viura - Malvasia

Witte wijnen (Rock & Roll)

Duitsland, Reinhessen
Knewitz / Weisser burgunder Oppenheimer / Pinot blanc
Australie
Redheads / Yarddog White / Garganega - Chardonnay
Luxembourg
Château De Pauqué / Fosseles / Garganega - Chardonnay
Nieuw-Zeeland, Marlboro
Dogpoint / Sauvignon Blanc
Roemenie
Serve / Amaury / Garganega - Chardonnay
Libanon
Chateau Musar / Garganega - Chardonnay

Rode wijnen (klassiekers)

Frankrijk, A.O.C. Bordeaux
Château Clauzet / Saint-Estephe / Cabernet Sauvignon
Frankrijk, A.O.C. Bourgogne
Domaine Chanson / Pernand Vergelesse / Pinot noir
Frankrijk, A.O.C. Rhone
Domaine la Millière / Châteauneuf-du-pape
Frankrijk, A.O.C. Bordeaux
Pavel de luze / Margaux / Cabernet sauvignon - cabernet franc - merlot - petit
Italie, Veneto
Biscardo / Neropasso / Corvinone - Corvina - Cabernet Sauvignon
Italie, Toscane
Collosorbo / Brunello di montalcino / Sangiovese
Zuid-Afrika, Stellenbosch
Rhebokskloof / Pinotage
Portugal, Douro
Gaivosa / Primeiros Anos / Touriga - Tinta Amarela

Rode wijnen (rock & roll)

Duitsland, Baden
Schlossgut / Ebringen / Pinot Noir
Australie, Mc Laren Vale
Redheads / Coco Rôtie / Syrah - Viognier
USA, Napa Valley
Girard / Old vine / Zinfandel
Mexico, Guadalupe Valley
L.A. Cetto / Private reserve / Nebbiolo
Oostenrijk, Burgenland
Kirnbauer / Girmer reserve / Zweigelt
Syrië
Bargylus / Syrah - Cabernet Sauvignon - Merlot
Libanon, Bekaa Valley
Chateau Musar / Gaston Hochar / Cabernet Sauvignon - Carignon - Cinsault

KERSTMENU & Afhaalgerechten vrijdag 4/12 - zaterdag 5/12 - zondag 6/12

KERSTMENU (Af te halen op 24/12)

48 euro per persoon

We werken enkel op bestelling, dit kan via 051/69 50 58 of via eethuisdesteeg@proximus.be.

Uw bestelling is definitief na betaling van het volledige bedrag op rekeningnummer BE67 7512 0680 8787.

We ontvangen jullie bestelling graag ten laatste op 19/12.

De gerechten kunnen eenvoudig worden opgewarmd, een handleiding wordt meegegeven.

 

De bestellingen kunnen afgehaald worden op donderdag 24/12 van 14 tot 17 uur.

 

 

 

 

Voorgerecht
Gegrilde gamba’s met remoulade Of Vispannetje Of Carpaccio van het Chianinarund, 8 weken gerijpt (+ 5 euro)
Hoofdgerecht
Kabeljauwhaasje met prei en courgette en groene kruidenpuree Of Stoofpotje van everzwijn met wintergarnituur en minikroketjes Of Hertekalffilet met portosaus met wintergarnituur en minikroketjes (+ 5 euro)
Dessert
Feestelijk kerstgebak

Kindermenu (af te halen op 24/12)

20 euro per persoon 

 

 

Tomatensoep
met balletjes
Macaroni
Met kaas en ham
Ijscoupe
Vanille en Framboos

Voorgerechten Afhaal 4, 5 en 6/12

 

 

 

 

 

 

 

Kaaskroket
€ 3.00
(Diepvries - zelf af te bakken)
Garnaalkroket
€ 5.00
(Diepvries - zelf af te bakken)
Vol-au-vent-kroket
€ 4.00
(Diepvries - zelf af te bakken)
Kalfstartaar
€ 15.00
met dragonmayonaise en parmezaan
Gamba's met remoulade
€ 15.00
4 stuks

Hoofdgerechten Afhaal 4, 5 en 6/12

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegratineerde ovenschotel
€ 22.00
met kabeljauw en preistoemp
Varkenswangetjes met Rodenbach Grand Cru
€ 20.00
Wortelstoemp
Albondigas
€ 20.00
Spaanse gehaktballetjes met parmezaanpuree of verse pasta
Zeebaarsfilet
€ 22.00
Salsa van zoete puntpaprika - Parmezaanpuree

Nagerechten Afhaal 4, 5 en 6/12

 

 

 

 

 

 

 

Tiramisu
€ 6.00
Met speculaas en advocaat
Ijscoupe
€ 6.00
met vanille-ijs en framboos
Crème brûlée
€ 6.00
.

Leuke extraatjes

Picon
€ 20.00
à la "De Steeg" (liter)
Cava
€ 20.00
Laura
Rode en witte
€ 12.00
Huiswijn
Grote honger? Reserveer je tafel online.